10 dager til avreise

Nå er det bare 10 dager igjen til avreise, noe som egentlig er ganske uvirkelig. Det som begynte som en drøm for noen år siden skal nå bli virkelighet. Vi skal tilbake til paradisøya vi forelsket oss i på jorda rundt-turen vår i 2010. I tre måneder skal vi leve hverdagslivet vårt på Rarotonga i Cook-øyene. Selina skal gå på lokal skole, mens vi skal undervise Adrian selv. Hus for oppholdet er ordnet. Vi ser frem til bading, lek på stranda, skjellsamling i solnedgang, forhåpentligvis møter med spennende mennesker og mye tid til hverandre. Vi slipper nok ikke unna kjedsommelighet, søskenkrangling og trøtte voksne, men vi håper og tror at det kommer til å bli en opplevelse for livet.

I tillegg skal vi stoppe i Los Angeles begge veier. På vei til Rarotonga skal vi være seks dager i Los Angeles. Disneyland, Hollywood, Venice Beach og Santa Monica Beach står på programmet disse dagene.  På vei hjem blir det en liten rundreise til Las Vegas, Grand Canyon og småbyer langs siste del av Route 66 før vi avslutter med et par dager i Los Angeles.

Og nå er det altså bare 10 dager til vi er på vei. Vi har pakket litt, fryst og sagt opp abonnementer og medlemskap, ordnet forsikring, vaksinert oss, kjøpt inn en del ting vi skal ha med, avtalt treff med en del folk før vi reiser og det begynner å gå opp for oss at avreisen er nær. Faktisk allerede neste mandag!

Det kommer nok et innlegg eller to til før vi reiser, og så satser jeg på å oppdatere bloggen i hvert fall en gang i uken mens vi er på tur. Selina har også sin egen blogg, www.selinasverden.blogg.no, der hun kommer til å dele sine opplevelser.



 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Siste dager i USA og starten på vårt Rarotongaliv

Litt mer om paradisøya vår, og vår siste dag der

Ikke alt er rosenrødt