Ikke mange dager igjen nå...

To og et halvt døgn igjen til vi reiser!  Frem til nå har kaos i hodet vært mer fremtredende enn sommerfugler i magen, men kjenner at de flasker mer og mer for hver post på programmet vårt som blir gjennomført. Avreise rykker jo stadig nærmere da!

Vasking av klær og pakking har stått på programmet de siste dagene. Disse nusselige, små badeskoene er pakket ned til minstesnuppa.Gleder meg til å se henne stabbe rundt i disse på Rarotonga:)


I dag var det siste skoledag for Selina og Adrian. Klassene hadde hatt avskjedsfest for dem med kaker og kort, heldige unger som har så fine klassekamerater og lærere:) Og sannelig hadde de hatt avskjedsfest for Malene i barnehagen også, stor stas å få is i barnehagen!! I ettermiddag/kveld har Selina og Adrian hatt hvert sitt avskjedsparty. Det innebar mange unger i hus, pizza, godis og chips, film og just dance. Koselig for dem med en ordentlig avskjed:)

Litt tid til fjasing blir det mellom slagene, Adrian lekte seg med fotoapparatet i kveld. To trøtte, men lykkelige foreldre<3.


I helga skal vi pakke ferdig de siste tingene, rydde opp i huset og tilbringe verdifull tid med familien vår:)

Flyet vårt går fra Sola kl 12 på mandag. Vi må nok beregne god tid til flyplassen, både på grunn av rushen i Sandnes og ikke minst siden kong vinter har inntatt veiene i distriktet med barsk og bram. Mamma og pappa blir med til flyplassen, så kan de kjøre bilen vår hjem igjen. Ikke hadde vi hatt plass til all bagasjen i bilen vår heller!

Etter en kjapp mellomlanding i London er det en flytur på over 11 timer som venter oss før vi kan krøke oss ut i en forhåpentligvis varm vinterkveld i Los Angeles, få tak i leiebilen vår(krysser fingre og tær for at vi får plass til bagasjen vår) og kjøre til hotellet vårt i Anaheim et lite steinkast fra Disneyland. Vi gruer oss til tidsforskjellen på 9 timer, den slet vi lenge med forrige gang vi var i LA. Det er nemlig noe litt deprimerende ved å sitte lysvåkne på et hotellrom kl 4 på natten, og det er heller ikke mindre deprimerende å sovne pladask før kl 8 flere kvelder på rad...

Vi har kjøpt oss 4-dagerspass til Disneyland, så mye av tiden vil bli brukt der. Vi har også planer om å kjøre litt rundt, men vi ser hvordan været blir før vi bestemmer oss for hva vi skal gjøre de andre dagene. Værmeldingene ser bra ut, men jeg tør ikke helt å stole på disse. Vi gleder oss i hvert fall masse til oppholdet i USA! Og så er det jo bare begynnelsen på eventyret vårt, vi føler oss veldig heldige:)

Gjennom hele prosessen fra drøm til virkelighet og fra planlegging til avreise har vi fått delte reaksjoner på turen vår. Noen liker den ikke, mens andre synes den er fantastisk. Jeg vil bare si takk til de som har oppmuntret og oppfordret oss til å gjøre dette, når man er inne i en slik tankeprosess som vi har vært er det godt med noen som "fyrer oss opp" og pusher oss til å følge drømmen:)

Og så får vi utrolig mange kommentarer/spørsmål av typen; Hvordan orker/klarer/tør dere å reise så langt med fire unger?, Så tøffe dere er som reiser avgårde på en slik tur! og Det hadde aldri jeg gjort! Vel, det skal jo sies at vi har reist mye med barna tidligere, både med ett, to og tre barn. Et par sydenturer, Danmarkstur og hytteturer har det blitt med fire også. Det hadde nok vært en større terskel å gjøre dette om vi hadde lite reiseerfaring fra før.

Nå er vi snart klar for drømmereisen vår. Det kommer selvsagt til å bli rart å reise, men forhåpentligvis er livet det samme, gamle med bare ennå flere gode minner når vi kommer hjem igjen i mai. Jeg håper at dere får en fin vinter og vår her hjemme, og dere må gjerne følge reisen vår her på bloggen:)

Kommentarer

  1. Så TØFFE dere er Silje :-D Jeg ønsker dere alle en god tur! Nyt og kos dere :-) Malene blir savnet av Nicolai♡
    Vi kommer til å følge dere her inne:-)
    Hilsen Anne Tora

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Siste dager i USA og starten på vårt Rarotongaliv

Litt mer om paradisøya vår, og vår siste dag der

Ikke alt er rosenrødt