Auckland

Etter at oppholdet i Australia var over satte vi kurs for Auckland på New Zealand. Stoppet vårt der er mest en nødvendighet for å komme oss til Rarotonga. Vi skal imidlertid være fire netter på New Zealand på vei hjem igjen, og vi vil da utforske mer av landet. 

Reisen gikk fint helt til vi skulle bli hentet på flyplassen og kjørt til hotellet. Der ble vi stående i nesten en time på opphentingsstedet uten at noe bil kom. Det var også noen andre som ventet, og de prøvde å komme gjennom på kundeservice uten hell. Vi var trøtte og lei, og var på nippet til å ta en taxi da bilen endelig kom. Ikke bare, bare med disse transportene fra flyplassen. Det viste seg etter hvert at de andre som ventet sammen med oss var svenske, alltid gøy å møte noen fra samme del av verden som oss. 

På grunn av tidsforskjellen sovnet vi sent, og sov tilsvarende lenge. Vi våknet kl. 12, og var ikke ute av hotellet før kl. 13.30. Litt av en tid å begynne dagen på! 

Etter frokost på Subway satte vi kursen mot Skytower. Her fikk vi god utsikt utover Auckland og omegn, og fikk stå på glassrutene på 38mm som skiller oss fra asfalten langt det nede. Det kribler godt i magen når man står der. 

Etterpå ruslet vi nedover mot handlegaten i Auckland, og ungene fikk svidd av litt penger på H&M. 



Vi avsluttet dagen på KFC, «bursdagsbarnet» Geir bestemte maten. Og etterpå ble det is på hotellrommet, før vi pakket tingene våre (ennå en gang). Heldigvis hadde vi pakket alt det vi trengte i Auckland i en koffert, så de fire andre koffertene trengte vi ikke å åpne opp. Mye lettere å pakke da! 

Dagen etter måtte vi sjekke ut kl. 10, men vi ble ikke hentet på hotellet før kl. 12. Det ble frokost på Subway i dag også, før vi ruslet tilbake til hotellet for å vente der til avreise. Det var for liten tid til å rekke noe særlig annet. Heldigvis kom transporten som avtalt, og vi kom oss greit til flyplassen. 

Og det var visst i grevens tid! Vi reiste fra Auckland torsdag ettermiddag, og fredag var Auckland oversvømt. På flyplassen vasset folk i vann, og alle fly ble innstilt. Surrealistisk å se bildene derfra, vi var der jo nettopp i strålende solskinn og ingen tegn til flom. 

Da flyet lettet, og jeg så utover kysten rundt Auckland, skjønte jeg hvor vi bør sette av tid til å reise en annen gang. 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Siste dager i USA og starten på vårt Rarotongaliv

Litt mer om paradisøya vår, og vår siste dag der

Ikke alt er rosenrødt